top of page
  • Foto del escritorllunadecristall

Entrevista a l'equip directiu

Actualizado: 21 sept 2018

Desvetllem el treball que fa dia a dia l'equip directiu del centre.



L'equip directiu està format per la directora, Mar García Carretero, que pertany al departament de Geografia i història; Santi Escoda Climent que és el vicedirector i pertany al departament de Valencià; el cap d'estudis, Javier Tendero Carrasco, que pertany al departament de Geografia i Història; i Encarni Samper Vidal, la secretària, del departament de tecnologia.


El treball es reparteix entre els diferents integrants de l'equip directiu, cadascun compta amb unes tasques assignades, però es recolzen entre ells i comparteixen la responsabilitat. S'encarreguen de l'organització del centre, els assumptes econòmics, activitats extraescolars i tots el assuntes referents a l'institut.



Arribar a ser director / a no és una feina fàcil, s'ha d'elaborar un projecte educatiu que es presenta davant un tribunal que el jutjarà. Si el projecte és adequat es pot exercir de director / a i triar l'equip directiu. És molt important que la directora compte amb el suport del claustre perquè l'institut funcione correctament i no hi hagi problemes interns.

140 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page